torsdag 16. april 2009

Plantebord

Et nytt møbel har dukket opp på terrassen: Et plantebord! Det er både til pynt og til nytte.
Jeg liker å pynte både inne som ute. Små detaljer viser at her bor jeg! Jeg er glad i rust (...!), det vises i hagen. Gamle, patinerte redskaper står også fremme. De er nydelige å se på.

Erteblomstene har vokst seg store i sine avispotter. Om ikke lenge skal de plantes i jorda - med potta på. Den smuldrer fort bort.

Kakeboksen fant minste tippa i heia. Er den ikke flott?!
Den rommer t-lys nok til å lyse opp mange vårkvelder.

I have now made a garden-table. I like to do some carpentering beside all the needlework.
I asked my husbond for help with the electric saw, though. I really don't want to hurt the one arm I have left... The other arm is still broken.
This table is for storing garden tools and for decoration... In the evening I light candles and enjoy the sight.
Jeg fikk et gammelt bord som skulle kastes. Jeg har snekret en hylle under. Av tre fjøler laget jeg en ramme rundt bordplata. Den holder pottene på plass om det blåser mye.
Jeg måtte få hjelp av husbonden da profilene skulle sages ut. Kombinasjonen høyre arm i gips og stikksag er jo rene jackass-stuntet - det ser til og med jeg...

Armen kommer til å bli i gips leeenge til, dessverre. Fikk dårlige nyheter igår. Det ene bruddet spriker og har ikke grodd noen ting... Huff og huff.
Jeg trøster meg med mange store og små prosjekter. Jeg nekter å la gipsen stoppe meg. Våren gir meg virkelyst. Jeg har sååå mye å blogge om - mangler bare tid til å sitte ved PC'n...
Nyt de deilige vårdagene - sees sikkert snart!

22 kommentarer:

Monica sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hulda sa...

Huff, det var ikke bra å høre om armen din, håper det retter på seg snart.

Plantebordet er flott, og tok seg godt ut i hagen hos deg. :)

Monica sa...

Hadde vist skrevet litt fort i den første kommentaren, så jeg prøver igjen:)

så kjekt å se et innlegg her inne igjen, har savnet å lese de koselige innleggene dine.

Føler virkelig med deg angående armen, og synes det er synd at slik skjer med deg som elsker håndarbeid og drive å pottle med ting hele veien. Men du har jo et stå på humør som virkelig er til å beundre og det ser ut tilat du får til det mest utroligste med bare en arm:) Så flott Marit!! Stå på videre, så håper vi det gror godt etterhvert!!

Virkelig et nydelig plantebord! Du ser jo muligheten i alle slags ting du:)Kjempeflott kakeboks:) kanskje tuppa slekter på moren som ser verdien i slike ting som andre kaster i heia:)

Ønsker deg en videre fin kveld:)

Magdalena sa...

uffda... ja nå må du se til å la armen få gro...!
veldig koselig her hos deg,- så har du den benken også...!
liker den!

god klem og god bedring, marit!

magny

Mitt hvite hus sa...

Uff så leit å høre om armen din.. Ikke noe kjekt. Min yngste sønn klarte å brekke armen sin forleden..
Han kjeder seg allerede....
Så koselig du har laget i satnd på terassen din... Den kakeboksen var jo et funn..virkelig.

KlemmerO=)

Fjordheim sa...

Koselig å se et innlegg her igjen. Har savnet det. Men forstår godt at dagene ikke strekker til for deg som driver på som før, selv med gipset arm.
Så kjedelig å høre at du må operere armen å gå enda lenger med gips. Men det blir nok godt å få det i orden til slutt.
Flott bord du har laget. Håper snart det går ann å gjøre litt ute her også. Men det ligger fortsatt en del snø på plenen, og kuldegrader om natta må en rekne med til uti mai en gang. Så en får vel bare smøre seg med tålmodighet ei stund til.
Såg på værmeldingen i dag at det blir flott vær i helgen både på Jæren og her hos oss. Så vi får kose oss ute i helgen.
Ønsker deg ei flott helg :)

Fjordheim sa...

Koselig å se et innlegg her igjen. Har savnet det. Men forstår godt at dagene ikke strekker til for deg som driver på som før, selv med gipset arm.
Så kjedelig å høre at du må operere armen å gå enda lenger med gips. Men det blir nok godt å få det i orden til slutt.
Flott bord du har laget. Håper snart det går ann å gjøre litt ute her også. Men det ligger fortsatt en del snø på plenen, og kuldegrader om natta må en rekne med til uti mai en gang. Så en får vel bare smøre seg med tålmodighet ei stund til.
Såg på værmeldingen i dag at det blir flott vær i helgen både på Jæren og her hos oss. Så vi får kose oss ute i helgen.
Ønsker deg ei flott helg :)

Lena sa...

Der var du igjen, endelig...er stadig vekk innom din flotte blogg, og går det for lang tid, blir du savnet vettu:)
Trist med armen din, håper du kommer deg!!

lavendel mio sa...

Huff da, dumt med armen din.
Så nydelig du har det der ute:)
Bordet vart såå fint:)
Ønsker deg god bedring,klem:)

Tilonino sa...

Uff, det var ikke kjetk å høre, men jeg kan høre at du takler det fint.Blir nok bra til slutt skal du se. Fordelen er jo at når gipsen kommer av er du dobbelt så effektiv. Du har kan jo gjøre alt med venstra i tillegg:) Stå på Marit. Du gir iallefall ikke opp å produsere fine ting. Alltid koselig å komme innom bloggen din.
Blir det noe mer på skulehuset fremover?

Christine Louise sa...

Så fantastisk fin uteplass :)
Den kakeboksen var jo bare helt knall tøff :) Snille datteren din..

Klem fra meg..

Linda sa...

Hei Marit!Det bordet ble flott.
Åååå,det var kos med hageredskap og gammel blikboks.Du er god på detaljene som teller.synd med armen.Håper påska var flott?
Deilige dager for hagearbeid.
I går ruska jeg i hagen på jobb,
det vil si Heimen i Vennesla.
Ha en flott VÅR helg!Klem Linda :))

Anita sa...

Sååå trist og kjedelig med den armen din!! Men du er bare sååå utrolig flink til å få til ting allikevel! Veldig bra Marit!!
Bordet var veldig fint. Mannen her skjønte også her om dagen at jeg trengte noe sånt, når jeg lå på bakken og priklet;0) Men han har ikke gjort no med det ennå da, får se hva som skjer i helgen:0)

Så bra at du skal på "messe" igjen! Litt hektisk kanskje, men.... TIngene dine er sååå fine! Kos deg i helgen, klem fra Anita

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Fy så kjedelig med armen din. Håper den har tenkt å skjerpe seg og at du vet å ta det rolig. Ingenting er viktigere enn helsen vettu.
Skjønt plantebord, skal si du er kommet langt med stæsjingen ute. Har ikke ryddet bordet mitt jeg en gang, men men ...
Ha en flott helg
Klem

Ingrid sa...

Så nydelig stemning!! :) Plantebord gjør seg virkelig... fint å se på!
God bedring og god helg!

LIVS LYST sa...

Så koselig! Der tipper jeg du koser deg i sola ja!

Ha en fin kveld.
Hilsen Ljo :O)

Miss.T sa...

Håper armen din blir god nå !!!

Flott plantebord med lekre ting.
DU er flink


Ønsker deg en flott helg : )

Trines Hus og Hage sa...

Hei på deg!
Plantebordet ditt var lekkert! Utrolig koselig ute på terrassen din!!! Veldig flott å lese at du har virketrang og virkelyst til tross for gipset arm. Det er iallefall riktig innstilling,og beundringsverdig innstilling også. Leit å høre at armen ikke blir god på en stund, men stå på du!!!
Knaggen med den rustne hagespaden på, ble jeg helt betatt av. Hvor har du fått tak i den? En slik knagg ville jeg gjerne hatt til mitt plantebord. Det er under restaurering om dagen. Har pusset det og smurt det inn med ovatrololje i dag. Så blir det tre lag med dør- og vindusmaling. DA er det klart og jeg kan ta bilde av mitt igjen. Håper det blir like koselig som ditt!
Klem fra Trine

Gunnemor sa...

Å så fint du har det rundt huset ditt. Ikke kjekt å høre om armen din. Det var en nedtur. Bestandig så kjekt å titte innnom til deg, og kanskje jeg får annledning til å gjøre det "in live" snart også. Vi ser. Det må jo passe for oss begge, og når vi er opptatt, så får det heller ta litt tid før det kan skje. Ha en fin uke til deg, og nyt dagen!

Elin Osa Søreng sa...

Jeg må si du er driftig! Og et spørsmål dukker opp; hva skal til for å stoppe deg? Ingenting ser det ut som! Herlig med plantebord da, og jeg likte den morsomme benken til å sitte på :o) Fortsatt god bedring, trist bruddet ikke har grodd!

Fruen i Det Hvite Hus sa...

Så nydelig du har det rundt deg!
God bedring med armen. Håper den gror fort!

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品