fredag 20. mars 2009

Vårlig hilsen

Nå er det vår på terrassen! Jeg sysler med sying, oppussing av gamle møbler og hagearbeid. -Mest mulig foregår utendørs. Helt herlig!
Har du et moment ledig i helga, kan du oppleve Vår i Skulehuset. Denne flotte boksen har Gunnemor laget. Ho har mange ulike design på boksene sine.

Det er fremdeles et utvalg av vintage smykker igjen. Det er Everydayglory som lager disse. De har laget nye smykker av gamle - snakk om sjarmerende gjenbruk!
Måtte ta med et bilde som viser at det er Glory every day i hagen også... Snøklokka nyter været. -Og JA, bildet er fra i år, til dere som spør... Det er faktisk bare 30 min gammelt.
Forstår at noen enda har litt snø på plenen. -Ikke vær lei deg, da slipper du i alle fall å plukke snegler! For de har nemlig også våknet...

Ut å plukke blomster har Hulda skrevet på dette kortet. Er det blomstene mine ho mener? Jeg må kanskje passe litt ekstra på i hagen?? Det er vel ikke helt fritt for snø der Hulda bor... (Postboksnr starter med 9000. Høres kaldt ut...)
The sun shines from blue sky these days. It really get you in a lovely mood!
The snow is gone and the garden is waking up.
I do much of my work outdoor when the weather is like this. Maybe I can collect some new freckles on my nose??

Da gjenstår bare å si riktig god helg!
Gleder meg til å treffe noen av dere på Skulehuset!
Vårlig hilsen Marit.

21 kommentarer:

Christine Louise sa...

Så fantastiske bilder :) Skulle gjerne tatt en tur innom skulehuset :)

God klem fra meg :)

Malin sa...

Nydelig bilder du viser.
Skikkelig vår:)

Her skinner å solen idag, herlig!

Vår hilsen Malin

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Alltid så deilige bilder Marit ! kos deg masse i helgen , klem A

PS HÅPER DET GÅR BEDRE MED ARMEN !

Linda sa...

Hei Marit!Deilig med vårlige dager ute,selv om det var rim på takene i dag morges.Nå skinner sola fra skyfri himmel.Herlig,herlig.
Som det vokser og gror.
Lykke til med god helg i skolehuset.Klem Linda :))

Miss.T sa...

Nydelige bilder !! jeg skulle med en vennide i skulehuset nå i helgen..og her sitter hjemme med ei syk lita tulle...så det ser ut til å bli vanskelig !! : (

Håper armen din er bedre..du styrer nå i vei ijallefall.

God helg : )

Huset på toppen sa...

Så flott dere har det i skulehuset:) Der skulle jeg gjerne har vært innom, men dessverre er det fort langt unna!!
ha en flott og vårlig helg!!
Klem Linda - ♥ -

Hulda sa...

Virkelig vårlig og fint hos deg, tenk så deilig å sitte ute nå. :) Men, selv om postnr vårt starter med 90 så er det faktisk ikke kaldt her. Mildt og fint i dag, og litt sol. ;) Flotte foto fra skolehuset.

Synnøve. sa...

Hei Marit.
Så flotte bilder.
Den av snöklokka underifra likte eg så godt. Ser deg nesten krype på alle tre blir det nå da, for å ta det bildet.Her har vi ikke komt så langt ennda. Snöen ligger tjukk og idag var det 5 minus når eg stod opp.
Trudde sola skulle vise seg, men den sa bare ett lite hei så blev den borte igjen. Men eg har set stærn idag. Hørte den vakkre lyden av den når eg kom ner tidiglit idag. De lydene var ikke her igår. Vipa var her redan den 12 mars. Så det nermer seg her og.

Ønsker deg nå fortsatt go bedring.
Håper det gror som det skal.
Klems Synne.

Eva Mari sa...

God helg til deg også! Nyydelige vårbilder som varmer ei med adskillig mer enn "litt snø på plenen"...
Men vi visste hva vi gikk til da vi flytta til indre østlandet, da.. ;)
Var nettopp på sørvestlandet og DER var det vår, ja. Heldiggriser!
Klem fra meg :D

Jannicke sa...

Nydelig!
Likte så godt bildet av snøklokken under det store treet..
Nyt vårdagen :o)

Viola sa...

Ville titta in för att önska dig en skön vårhelg och så fick jag ju som vanligt njuta utav dina vackra inpirerande bilder, klem

Anonym sa...

Vert alltid i godt humør etter eg har vore inne og sett på sida di. Ha ei god helg.

Hilsen Inga

Anita sa...

Åh! Du er heldig, men det vet du kanskje??!! Mitt postnummer starter med 3, men det skulle man jammen ikke tro! Det verste er at det er flere kuldegrader om natten, så det snøen smelter saaaakte! Det vi trenger nå er ett realt regnvær:} Ikke ofte jeg ønsker meg det, men.... Ikveld tar vi det med ro og i morgen skal største og jeg sammen med hver vår venninne til Langesund badehotell og kose oss! Stor stas! Og hyggelig for meg da, leter etter håndarbeid som jeg kan ta med!! Må søke litt mere inspirasjon ikveld! Kos deg masse i helgen! Klemmmer fra ANita!

Magdalena sa...

fiiiint...!
kos dere alle sammen,-
god klem og god helg,
magny

Mitt hvite hus sa...

Herlige bilder... Nyt helgen Klem O=)

lavendel mio sa...

For noen herlige vårbilder:)
Solen har vist seg i heile dag her også:) Har drept en snegle allerede jeg...;/
Ha en nydelig helg:)

Anonym sa...

I wish you a wonderful springtime!!! it is fantastic what you show here!!!

Nikoline sa...

Vert heilt "sett ut" når eg ser innlegget under her... at det GÅR AN å vera så "sta" at du lagar dei flottaste kreasjonar - MED EI HÅND!!? Jammen meg godt gjort! Men eg ser deg liksom ikkje heilt for meg sittande i ein stol heller mens du ventar på å få av gipsen...
Og eg ELSKAR alle bilda dine frå Skulehuset!Såg at "Fjordheim" skulle dit i helga,og sa eg misunner henne...
Ha ein fortsatt god søndag!

Monica sa...

det var utrolig kejkt å være innom skolehuset idag også... jeg kunne gått der å dillet og dallet i timevis tror jeg, er jo så mye vakkert! Du er virkelig dyktig, det må jeg si. Jeg beundrer deg! Idag var min "svigermor" med og det var ikke like lett, for hun forstår ikke hva jeg skal med alt og ser ikke verdien i det gamle, sjarmerendes og flotte. det er mer slike ting som hun kunne ha kastet selv, og godt er det for jeg får så mye vakkert av henne som hun ikke vil ha ;) Ja, så det var ikke så lett, men litt ble nå med meg hjem fordeom og jeg er så glad for de vakre tingene som dere kreative damer lager! jeg kan sitte å se på dem helt stum av beundring! Forstår godt at du synes det er vemodig å måtte stenge dørene idag og jeg håper at dørene åpnes snart igjen. For det er en fryd å få komme å kikke. Tusen hjertelig takk Marit!

Fjordheim sa...

Hei. Og takk for sist. Ja det var veldig koselig å treffe deg. Og som du sier, treffe den som står bak bloggen. Det var jo bare så koselig på skulehuset. Og du står på, selv med vond arm.
Jeg fikk min mann til å grave opp ei tue med snøklokker som vi tok med oss. Her er detikke bare litt snø på plenen, men nesten en meter enda. Heldigvis tar sola godt nå når den er fremme, så det forsvinner nok fort.
Ja både bil og henger ble full. Har bare fått inn det som var i bilen, hengeren får vi tømme senere. Bilder kommer.
Ønsker deg ei flott uke :)

Prinsesse Elin sa...

God morgen.
Har hatt problema med blogspot og fått errow hver gang eg sko kommentera sjå dæg. Men sånn e det jo med blogspot av å te. Grattis me nye sia te skulehuset. Fine sia.
Nå må eg rett å slett gå å måla febaren te litlå. Det ser visst ut som eg må passa hu i dag og ikke andres. Ha en fin fin dag.

Klem Elin:O)